regenovex

Ce este Regenovex?

Email Imprimare

Regenovex este o abordare inovatoare a articulatiilor. Dezvoltat in ultimii trei ani de catre o echipa de experti, in urma unor ample cercetari, aceasta generatie de produse avansate din punct de vedere tehnologic, a fost conceputa pentru asigurarea sanatatii articulatiilor. Gama este disponibila sub forma a doua produse convenabile si usor de folosit, astfel incat fiecare persoana poate sa aleaga combinatia potrivita stilului de viata.

REGENOVEX® ESTE O FORMULA UNICA, AVANSATA DIN PUNCT DE VEDERE TEHNOLOGIC, CARE CONTINE: Ulei marin Bionovex® +Acid hialuronic (AH)


Regenovex România a sponsorizat Câmpina MTB

 

http://www.cesavezi.ro/images/CMTB_ce_sa_vezi.jpg

Pe 7 Septembrie ne-am intalnit la Campina Open MTB - Race for autism, ediţia a II-a, care a avut scopul de a încuraja un stil de viaţă sănătos, dar şi de a promova Municipiul Câmpina şi împrejurimile sale. Regenovex Romania a premiat peste 90 de participanti si a oferit suport gratuit concurentilor cu dureri de articulatii!Fii primul care afla ultimele noastre stiri si promotii despre Regenovex: Inscrie-te la Newsletter-ul Doctorul Meu!