regenovex

Două ingrediente cheie

Email Imprimare

Combinatia unica, avansata din punct de vedere tehnologic, a uleiului marin pur Bionovex® si a acidului hialuronic din Regenovex, a fost conceputa pentru mentinerea sanatatii articulatiilor.

Ce este uleiul marin Bionovex ®?

Bionovex® este un ulei marin pur unic, patentat, ce deriva in mod particular din midia cu margini verzi (MMV) ce se gaseste doar intre insula nordica si ce sudica a Noii Zeelande. Uleiul marin Bionovex® contine Acid eicosatetraenoic (ETA) – acid gras Omega-3, extras unic din MMV. Acizii grasi Omega-3 contribuie la mentinerea starii de sanatate a articulatiilor.

 

source4

Marine Bionovex ® de ulei

Ce este acidul hialuronic (AH)?

Rolul de lichid sinovial este de a lubrifia şi de a amortiza articulaţii, ca parte a funcţionării normale de zi cu zi. AH este o componentă cheie a lichidului sinovial, cartilajului, tendoanelor si ligamentelor fiind esential pentru mentinerea articulatiilor sanatoase. Pe masura ce imbatranim, avem nevoie pentru a asigura aportul suficient de AH, astfel încât completarea dieta ajuta la mentinerea nivelului AH.

Reprezentarea moleculară de AH

 

Calitatea vs cantitatea ingredientelor

-          Uleiul marin Bionovex® este obtinut din MMV care provin si sunt recoltate doar din apele curate, clare si proaspete ale Noii Zeelande.

-          Apele sunt monitorizate zilnic, de catre Ministerul Noii Zeelande, pentru a depista orice tip de poluare: nici o midie nu va fi recoltata daca exista suspiciuni ca apa ar fi poluata.

-          Midiile sunt crescute de catre fermieri licentiati, pentru a asigura durabilitatea.

-          Toate midiile sunt recoltate si descarcate pe barje inregistrate de catre guvern.

-          Doar midiile de o calitate superioara sunt selectionate pentru procesare.

-          Nu exista procese de prefierbere ale midiilor inainte de a fi utilizate.

 

source3 source2 source1

Midii cu buze verzi (Perna canaliculus) 

Cum se obține uleiul marin Bionovex ®?

Uleiul marin Bionovex® se obtine utilizand un singur proces de extractie care a fost conceput in colaborare cu MET- o parte a Colegiului Imperial Londonez, care asigura recuperarea maxima de acizi grasi in vid, la temperaturi scazute:


  1. Midiile cu margini verzi sunt trimise la Comisia de Calitate unde se analizeaza componentele principale.
  2. MMV sunt procesate in deshidratoare rapide cu temperatura scazuta.
  3. Rezultatul acestui proces este o pudra de MMV, de o calitatea superioara.
  4. Pudra de MMV este expusa unui proces unic de extractie, care asigura recuperarea cantitatii maxime de acizi grasi, la temperaturi scazute (pentru a se preveni distrugerea acizilor grasi care sunt foarte sensibili la caldura).
  5. Rezultatul final al acestui proces este Bionovex® : un ulei marin pur ce contine ETA din MMV – un acid gras unic, obtinut doar din MMV din Noua Zeelanda. 
  6. Uleiul marin pur Bionovex® este apoi trimis la Comisia de Calitate, unde se analizeaza componentele sale.


Procesul unic de extractie utilizat in obtinerea uleiului marin pur Bionivex® asigura stabilitatea produsului si maximizeaza recuperarea lipidelor rare si a acizilor grasi Omega-3 prezenti in MMV. Acest proces de extragere garanteaza ca uleiul marin Bionovex® contine concentratia maxima de acizi grasi esentiali; astfel, este necesara o cantitate mica. Alte produse care folosesc pudra uscata din scoici care au fost uscate prin congelare sau fierbere, necesita un aport mai mare, deoarece majoritatea acizilor grasi au fost astfel distrusi.